Välkommen till Padelante! Förvänta dig mer! Alltid personlig service och Fri frakt över 599 kr.

Om oss

¡Padelante!

 

Padelante startades initialt som ett sidoprojekt till arbetet i evenemangsbranschen. Att i hög grad vara permitterad under Corona-pandemin satte fart på tankarna, som funnits under många år, att skapa och driva något eget. Och vad passar bättre än att göra affärer av en stor passion i livet - Padel!?

Padelante är svensk distributör av Softee Padel - ett etablerat spanskt varumärke med god struktur som ägs av Jim Sports Group. Vi har också den svenska distributionen av det råa varumärket Mono Fuerte som vuxit fram med hjälp av den enorma kunskap som finns inom Softee Padel. Unik design och racketar med fantastisk spansk kvalité!

Sist men inte minst har vi också distributionen av mirakelpulvret ResinGrip från Sevilla, Spanien - Har du tröttnat på att tappa greppet när du spelar och svettas? Testa Resingrip och behåll greppet om ditt spel!

Från nu kommer Padelante drivas fullt ut och med målsättningen att bidra till padelns framfart i Sverige genom stort engagemang och ett bra produktutbud.

Det märks att i padelns underbara värld är samarbete ett nyckelord - inte bara på banan vad det verkar utan också när det gäller affärer och försäljning. Fantastiskt!

Så har även ditt företag/varumärke business inom Padel och tror att vi skulle kunna ha nytta av varandra genom samarbete - tveka inte att höra er till info@padelante.se så ser vi vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Padelante är det lilla padelföretaget med stort hjärta för Padel!

 

Vi syns i buren, eller på vägarna!

¡Vamos! ¡Padelante!

 

Christian Carlborg

VD/Grundare av Padelante AB